2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 19ο ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 19ο ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ

 

Καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» σε Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα  11.30 π.μ. στο Ξενοδοχείο Galaxy στη Λεωφόρο  Δημοκρατίας 75 στο Ηράκλειο, με θέματα:

  1. Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού

 

  1. Εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του Σωματείου «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» για το 19ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ (ΠΟΣΓΚΑμεΑ)

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν τα μέλη του Σωματείου που είναι Γονείς ή Κηδεμόνες ή Δικαστικοί Συμπαραστάτες ΑμεΑ. Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019  και ώρα 1.00 μ.μ.  στη Γραμματεία του Σωματείου ή ηλεκτρονικά στο info@dikaiomastizoi.gr

Η πρόσκληση αυτή αφορά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 19ης Ιανουαρίου. Η Γενική Συνέλευση της 27ης Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί, με βάση το καταστατικό του Σωματείου, με όσα μέλη θα είναι παρόντα.

Πληροφορίες: τηλέφωνο 2810 821600 και e-mail: info@dikaiomastizoi.gr