6η Εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής

Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» συμμετέχει και εφέτος στην «6η Εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής» που διοργανώνει το παιδικό οικογενειακό ραδιόφωνο Family fm 89.5.

Η εκδήλωση θα είναι και φέτος διήμερη και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 – 20:00, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Στην πραγματικότητα είναι ένα Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής με περισσότερες από 20 στάσεις θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για παιδιά αλλά και για γονείς με δια δραστικές παρουσιάσεις θεμάτων που αφορούν την οδική ασφάλεια από επιστημονικούς συνεργάτες και χορηγούς.

Είναι η 6η χρονιά διοργάνωσης της εκδήλωσης Κυκλοφοριακής αγωγής η οποία έχει γίνει θεσμός στο Ηράκλειο Κρήτης με επισκέπτες οικογένειες-ακροατές να ξεπερνούν τις 8000.

Κάθε χρόνο διαπιστώνουμε την ανάγκη όλων και περισσότερων δράσεων με θέμα την οδική ασφάλεια, με αφορμή την αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων στο Νησί μας.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Nα μειωθούν άμεσα τα τροχαία δυστυχήματα, εκπαιδεύοντας σημερινούς παρατηρητές των γονιών, δηλαδή τους αυριανούς οδηγούς.